Stel je even voor: je vindt een superschattig hondje, probeert de eigenaar van de pup op te sporen en komt uit bij Gossip Girlacteur Chace Crawford. Klinkt onrealistisch, toch? Het overkwam Emily Black Favreau vorige week.

Chase Crawford vindt zijn verloren hond terug via Twitter

Zelfs Gossip Girl zou dít niet kunnen verzinnen

© Getty Images

Stel je even voor: je vindt een superschattig hondje, probeert de eigenaar van de pup op te sporen en komt uit bij Gossip Girl-acteur Chace Crawford. Klinkt onrealistisch, toch? Het overkwam Emily Black Favreau vorige week.

Dog found
Ze vond de hond afgelopen dinsdag alleen in West Hollywood. Op Twitter deelde ze een bericht met een foto van de schattige viervoeter om de eigenaar te laten weten waar zijn hond was: “Hond gevonden! Hij is nu veilig en gezond op ons kantoor, maar we vonden hem rennend over de Santa Monica Boulevard in West Hollywood dichtbij Hugo’s.”

Nate Archibald
Toen ze hem vervolgens naar een dierenziekenhuis bracht om te kijken of de pup een chip had, kwam Chace Crawford opeens opdagen. Deze onverwachte onthulling is bijna nét zo goed als de onthulling van Gossip Girl. Want Nate Archibald in real life die zijn puppy bij je op komt halen: hoe verzin je het?
Picture perfect
Emily legde de goede afloop vast in een foto van haarzelf, een vriendin, Chace Crawford en zijn hond Shiner, met de tekst: “Jongens! Eind goed, al goed! Shiner is terug bij zijn vader, @chacecrawford! Je moet wel van West Hollywood houden.”
Goede karma
De les die wij hieruit halen? Goede daden worden beloond, soms zelfs op een manier die (letterlijk) rechtstreeks uit een epische dramaserie als Gossip Girl lijkt te komen. Dus: hondje op straat gevonden? Je weet wat je te doen staat!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten