Cole Sprouse en zijn vriendin Lili Reinhart zijn geen vreemdelingen van mierzoete Instagramfoto's op z'n tijd, maar donderdag spande toch wel de kroon.

Cole Sprouse post topless foto van vriendin Lili Reinhart voor haar verjaardag

"The birthday and the gift"

© Getty Iamges

De love story van Riverdale's Jughead en Betty continues. Cole Sprouse en zijn vriendin Lili Reinhart zijn geen vreemdelingen van mierzoete Instagramfoto's op z'n tijd, maar donderdag spande toch wel de kroon.

Doe ons ook zo'n vriend ajb 
Men neme een vriend die naast zijn acteercarriére ook nog eens heel goed kan fotograferen en een vriendin die naast haar acteerskills ook buitenaards knap is (zij stonden duidelijk voorin de rij).

Dat zijn de ingrediënten voor een jaloersmakend mooie foto. En dan ook nog de gedachte erbij dat Cole deze foto als cadeautje voor Lili's 22e verjaardag maakte. Inclusief zoetsappig, maar o, zo jaloersmakend bijschrift.

Snap it
"Zowel de verjaardag als het cadeau. Mijn kleine muse, gefeliciteerd mijn liefde," is Cole's bijschrift bij een foto van Lili met ontbloot bovenlijf. De actrice staat voor een spiegel, waarbij ze, zoals het ernaar uitziet, alleen een zwarte legging/broek draagt. 

De foto is niet alleen een lieve manier om een ode te brengen aan zijn vriendinnetje, maar laat maar weer zien dat Cole's fotografie-skills niet voor de poes zijn - evenals Lili's poseerskills.

Wat kan die jongen fotograferen hè
Over die fotografie-skills gesproken, die laat Cole tegenwoordig veelvuldig van pas komen. Niet de minste merken komen voorbij waar hij voor wordt ingehuurd. Noem een Amerikaanse Elle

Sam Smith voor L'Uomo Vogue:
En onze eigen Doutzen:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten