Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez kregen gisteren hun eerste dochtertje samen. Voor de profvoetballer is dit het vierde kind.

Cristiano Ronaldo wordt voor de derde keer in vijf maanden vader

Hij en Georgina Rodríguez verwelkomden op 12 november hun eerste kind samen

Gezinsuitbreiding aan het adres van Cristiano Ronaldo (32)! Zijn vriendin Georgina Rodríguez (22) beviel 12 november van hun eerste kind samen.

Instagram
De Portugese profvoetballer maakte het nieuws bekend op Instagram. Hij deelt een foto van zichzelf en zijn zoontje Cristiano Ronaldo Jr. (7) aan het bed van Georgina. Het Spaanse model heeft de kersverse baby in haar armen.
Heel gelukkig
Het stel kreeg een dochter. Onder de foto zet Cristiano de tekst “Alana Martina is net geboren! Zowel Geo, als Alana, maken het goed. We zijn allemaal heel erg gelukkig!”

Alana Martina
Hoewel Alana Martina pas op 21 november werd verwacht, moest Georgina op 12 november naar het ziekenhuis. Volgens de Britse nieuwssite Mirror was de naam van hun dochter al veel eerder bekend. Cristiano koos de eerste naam en Geo de tweede.

Relatie
Cristiano en Georgina zijn samen sinds eind 2016. Hoewel de exacte datum waarop hun relatie begon niet bekend is, werden ze voor het eerst samen gespot in november 2016. De twee zouden elkaar ontmoet hebben op een Dolce & Gabbana evenement.

Nummero vier
Alana is het vierde kind van Cristiano. Hij kreeg Cristiano Jr. in juni 2010. Cristiano heeft de moeder van Jr. nooit publiekelijk bekendgemaakt. Hij heeft de volledige voogdij over zijn zoon.

Tweeling
Op 2 juli dit jaar werd de voetballer weer vader, dit keer van een tweeling. Mateo en Eva kwamen ter wereld met behulp van een Amerikaanse draagmoeder. Toen Cristiano in zee ging met de draagmoeder van de tweeling, hadden hij en Georgina elkaar nog niet ontmoet.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten