Dat Kim Kardashian een van de influencers is die de kroon spant wat betreft betaalde Instagramposts, wist je waarschijnlijk al. Het daadwerkelijke bedrag dat Kim K. voor een Instagramkiekje krijg, zal je verbazen.

Da's flink schrikken: het salaris van Kim Kardashian per Instagrampost

Carrière switch, anyone?

Dat sommige influencers flink wat geld binnenharken met een Instagrampost, hoeven we je vast niet te vertellen. Dat Kim Kardashian één van de influencers is die de kroon spant wat dat binnenharken betreft, waarschijnlijk ook niet. Maar van Kims exacte Instagramsalaris valt je mond tóch even open. 

Baas boven baas
De Kardashian-zus krijgt per Instagrampost meer dan het jaarsalaris van de Amerikaanse president, zo blijkt uit een recent rapport van STAT (een medische, journalistieke website). 

Aardig bedrag
Op STAT staat een overeenkomst tussen het medische bedrijf Duchesnay USA en Kim Kardahsians bedrijf, Kimsaprincess (ja, dat is echt de naam.). In dat contract staat dat Kim een half miljoen dollar krijgt voor de post. Dat is omgerekend zo’n 428 duizend euro. De president van Amerika verdient zo’n 342 duizend euro per jaar. 

De foto
Mocht je nu razend benieuwd zijn om welke post het gaat; dat is er alweer een van een tijd geleden. Kim plaatste in 2015 een Instagramfoto voor Duchesnay USA waarop ze een pil tegen ochtendmisselijkheid promoot:
Nog een samenwerking
Drie weken geleden plaatste Kim een soortgelijke gesponsorde post voor het merk. Aangzien Kims achterban met de dag groter wordt, kun je je bedenken dat ze nu nóg meer verdient. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten