Moeder en zoon Liam James werden op de gevoelige plaat vastgelegd voor de cover van het Amerikaanse magazine People.

De eerste foto van Lauren Conrad en haar pasgeboren zoontje

Met haar één maand oude zoon al op de cover van 'People'

Nog niet eens een maand oud en de één maand oude zoon van 'The Hills'-ster Lauren Conrad en haar man William Tell mag zich nu al een covermodel noemen. Moeder en zoon Liam James werden voor de eerste keer op de gevoelige plaat vastgelegd. En meteen goed; voor de cover van het Amerikaanse magazine People.

Knap kind
En hallo hé, kijk de ogen van de kleine jongen. Wat een kleine knapperd. 

Kersverse moeder
In het blad vertelt de 31-jarige realityster over haar huwelijk, het moederschap en hoe gelukkig ze is met de komst van hun zoon. Of ze een enorme drang voelde om kinderen te krijgen? Nou neuh. 

Geen rammelende eierstokken
"Ik heb nooit last gehad van rammelende eierstokken. Mijn man en ik wilden eerst genieten van ons huwelijk samen en het moest ook op het juiste moment gebeuren. We hadden geen haast en hebben onze tijd ervoor genomen. Het was echt iets waar we naar uitkeken’.

William is 'the one'
L.C. wist niet eens zeker of ze kinderen wilde: "Toen ik begin twintig was, wist ik ook nog niet of ik wel of niet kinderen wilde krijgen. Maar toen ik mijn man ontmoette, veranderde dat. Ik wist dat ik samen met hem een gezin wilde".

Op 6 juli jl. maakte Lauren bekend dat ze was bevallen van haar zoon. Dat deed ze met een originele foto:

 Eerste kind
Het is het eerste kind van Lauren en de 37-jarige William, die in september 2014 in het huwelijksbootje stapten.  Laguna Beach
Lauren is bekend geworden toen ze in het laatste jaar van haar middelbare school één van de tieners werd die werden gefilmd voor realityserie Laguna Beach: The Real Orange County, een programma met een knipoog naar de dramaserie The O.C..

The Hills
Na drie seizoenen was Lauren nog te zien in een spin-off, The Hills. Na vijf seizoenen The Hills stopte ze met de serie en begon ze aan haar carrière in de mode.

Kledinglijn
Inmiddels is de Amerikaanse kersverse moeder gesetteld in modeland en heeft ze een eigen kledinglijn. Haar tweede collectie is sinds 1 juni te koop bij Kohl’s en online. Helaas; de kledingstukken kunnen alleen in Amerika worden besteld en geleverd. Maar nog steeds leuk om naar te kijken, toch?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten