We zijn krap een dag verder en Gordons roze bril is inmiddels veranderd in een gitzwarte.

De relatie tussen Gordon en zijn 'oplichter Kevin' blijkt ingewikkelder dan je denkt

De een is een oplichter, de ander een stalker

Gisteren schreven we nog over een doldwaas verliefde Gordon Heukeroth die een foto met zijn nieuwe vriend op Instagram had geplaatst. Hij kon het wel van de daken schreeuwen, zo gelukkig was 'ie met zijn dokter in spé Kevin Bulguc.

We zijn krap een dag verder en Gordons roze bril is inmiddels veranderd in een gitzwarte. Hoewel de 49-jarige entertainer gelijk staat aan een wervelwind aan passie en (over)enthousiasme, is dit zelfs voor zijn doen een snelle en onverwachte wending. 

What's going on?!
Om het even in chronologische volgorde te vertellen. Het liefdesverhaal begon gisteren met onderstaande foto op Gordons Instagram:

Snel daarna stroomden de negatieve reacties onder de foto binnen. De zo schattig ogende Kevin, zou een oplichter zijn. Naast Gordon zou hij er meerdere andere relaties op nahouden, met zowel mannen als vrouwen. Een paar van de waarschuwende reacties: 
Kevins weerwoord
Maar daar blijft het niet bij, ook Kevin laat van zich horen. De arts in opleiding heeft een advocaat in de arm genomen die het woord voor hem doet. Volgens advocaat Van der Velde beweert Kevin dat de twee helemaal geen relatie hebben gehad en dat Gordon 'iemand extreem stalkt en karaktermoord pleegt uit pure frustratie'. 

Social media campagne
Kevins advocaat  weet niet waar Gordon dit allemaal vandaan haalt. "Hooguit kan kan ik me voorstellen dat Gordon hem met deze roddels kapot probeert te maken. Alles wat Gordon nu naar buiten ventileert, is een sneaky, vooropgezet plan om iemand te jennen die niet is geworden wat hij wilde: zijn levenspartner," vertelt hij aan De Telegraaf

Het houdt niet op
De 49-jarige Amsterdammer heeft in de tussentijd nog twee posts op Instagram gedaan om zijn beklag te doen. Gisteravond deze:

En vanochtend deze: 
Vooralsnog is het nog niet gedaan met de Gordon-Kevin soap. Dat staartje komt er hoogstwaarschijnlijk nog wel. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten