Het gaat er dit keer echt van komen. Als we Melanie ‘Scary Spice’ Brwon mogen geloven staat onze favoriete girlband, de Spicegirls, in september weer helemaal compleet op het podium.

De Spice Girls staan in september weer op het podium

They’re finally back to spice up your life

Het gaat dit keer echt gebeuren. Als we MelanieScary SpiceBrown mogen geloven staat onze favoriete girlband in september weer helemaal compleet op het podium. Zo vertelde ze aan Hello! Magazine.

De kogel is door de kerk
“De kogel is door de kerk,” vertelt Melanie. “We kijken er met z’n vijven enorm naar uit om weer op het podium te staan.”

Dreams do come true
Er gaan natuurlijk al langere tijd geruchten rond dat de Spices weer op tournee gaan. Keer op keer kregen we weer hoop voor een reünie, maar telkens werd onze droom bruut verstoord.

Back in the game
Victoria Beckham (Posh Spice) en Melanie Chisholm (Sporty Spice) lijken nu eindelijk overtuigd. Eerder gooiden zij een paar keer roet in het eten, omdat zij niet echt stonden te springen om een reünie.

In voor een reünie
Mel B., Emma Bunton (Baby Spice) en Geri Horner (Scary Spice) daarentegen waren wel altijd al honderd procent voor een reünie en dat hebben ze nu dubbel en dwars voor elkaar.

Dit keer echt
Mel C. liet in maart al weten dat de Spice Girls weer bij elkaar zijn en ook hun oude manager Simon Fuller is weer van de partij. Destijds benadrukten de Spice Girls dat er geen sprake was van nieuwe concerten, maar dat is dus mooi niet het geval. De Spice Girls are back to spice up your life. Dit keer echt.

In de stemming komen
Voor het geval je niet al jarenlang hoopt op een reünie en wekelijks de Spice Girls-lijst op Spotify luidkeels meezingt: dit zijn de leukste nummers van de Spices om vast in de stemming te komen voor september. 

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroepMenu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten