Tijs Michiel Verwest, beter bekend als dj Tiësto, heeft zijn vriendin, de 21-jarige Annika Backes, ten huwelijk gevraagd.

Dj Tiësto (48) vraagt zijn vriendin Annika Backes (21) ten huwelijk

En het antwoord is....

Tijs Michiel Verwest, beter bekend als dj Tiësto, heeft zijn vriendin, de 21-jarige Annika Backes, ten huwelijk gevraagd. Haar antwoord? Aan de Instagramfoto van beiden te zien, heeft Annika volmondig 'Ja!' gezegd. 

Do you want to marry me?
De wereldberoemde dj vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op hun vakantiebestemming de Malediven (geen verkeerde bestemming voor een huwelijksaanzoek). "Ik ga de rest van mijn leven doorbrengen met de liefde van mijn leven", staat er bij de foto geschreven. 

Annika plaatste dezelfde foto, met bijschrift: "Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld. Ik mag de rest van mijn leven spenderen met de leukste man ooit. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten."

Kinderwens
Het 21-jarige model en Tiësto zijn drie jaar samen. In een interview liet de Nederlandse dance-dj weten dat hij in de toekomst graag kinderen wil. Maar wel pas over een paar jaar, zo liet hij vorig jaar aan RTL Boulevard weten. "Ik vind mezelf nu nog te jong om een gezin te stichten". 

Tortelduiven
De twee hebben het in ieder geval reuze naar hun zien, aan de foto's te zien.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten