Met name de jongste twee zijn publiekstrekkers: een tweeling genaamd Henri en Charlie. Door hun vader worden ze steevast Enrique en Carlos genoemd.

Een ode aan de leukste Instagram-tweeling van Amerika

Henri en Charlie, of zoals hun vader hen noemt, Carlos en Enrique


Een onweerstaanbare 4-jarige tweeling bent, een grappige vader die een populaire artiest is, nog drie (puberende) kinderen, veel kleurrijke kunst én Californië. Dat zijn de ingrediënten voor een verrukkelijk Instagram-account. En dat is precies het account van Donald Robertson. Hij is bekend om zijn kleurrijke schilderijen (mede dankzij samenwerkingen met grote modemerken), maar hij is geliefd om zijn video's en foto's van zijn kinderen. Met name de jongste twee zijn publiekstrekkers: een tweeling genaamd Henri en Charlie. Door hun vader worden ze steevast Enrique en Carlos genoemd.

Volg het account als...

je inspiratie wilt op het gebied van (ongebruikelijke) kinderactiviteiten ... in de zomer hing hij zelf een kabelbaantje op boven hun zwembad


...en andere kant vermaken ze zich met niets want hun vader bedacht de hashtag #buythemnothingje wilt weten dat sommige mensen gewoon meer fan zijn van hun ene kant dan van hun andere kind (#teamcarlos)
je een vader zijn kinderen wilt horen uitlachen / toelachen nadat ze falen tijdens acties waar hij ze altijd tot aanmoedigt je nog steeds geniet van (christelijke) kinderliedjesje tips wilt voor het verbloemen van dingen die je niet kunt (zoals een Cheeta's kop schilderen terwijl je een goedbetaalde artiest bent, maar who cares als je het creatief oplost)

je het goorste ooit wilt zien... kinderen
Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten