Bringing GLAMOUR into your daily life!

Ehm, wat?! Is Kourtney Kardashian ook zwanger?

De teller van verwachte Kardashianspruiten staat dan op vier

© Getty Images

Wacht heel even hoor, ik houd de tel niet meer bij. We hadden eerst Kim die via een draagmoeder een derde kind krijgt. Toen hadden we Kylie die ineens zwanger blijkt te zijn van de 25-jarige rapper Travis Scott.

Twee zussen tegelijk zwanger in de Kardashianfamilie vond ik al heel wat, maar daar bleef het nog lang niet bij. Een paar weken later blijkt ook de 33-jarige Khloé zwanger te zijn van haar 26-jarige vriend Tristan Thompson. Maar hou je vast, volgens de Amerikaanse website Life & Style is Kourtney nu ook zwanger, en wel van haar 24-jarige vriend Younes Bendjima.

Ehm ja, dan zijn er dus vier zussen tegelijk zwanger. Kun je het je voorstellen? Ik nog niet helemaal. Zie hier Yourtney (zoals Kourtney en Younes worden genoemd):

Groot gezin
Het celebritynieuws platform pretendeert 'exclusief' te kunnen vertellen dat de 38-jarige Kourtney twee jaar na de geboorte van haar jongste zoon in verwachting is van haar vierde kind. Nu is Life & Style uiteraard niet de meest betrouwbare bron (en hou ik dus nog even een slag om de arm), maar feit blijft wel dat ze ook vaak wél gelijk hadden met juicy sterrennieuws. 

Een vruchtbare familie
Daarnaast windt Kourtney er in Keeping Up With The Kardashians geen doekjes om en laat ze maar al te vaak weten dat ze graag een groot gezin wil met 6 kinderen. Mocht het waar zijn, dan hoeven de Kardashianzusjes er in ieder geval niet bang voor te zijn dat hun kinderen zich vervelen, genoeg nichtjes en neefjes om mee te spelen. 

Love life
Kourtney en haar ex Scott Disick gingen in 2015 uit elkaar, na negen jaar knipperlichtrelatie hielden de twee het definitief voor gezien. Vervolgens kreeg de oudste Kardashianzus het in 2016 erg gezellig met model en rapper Scott. In oktober 2016 werd bekend dat de twee een stel zijn. 

Nu volgt alleen Kendall nog en dan zijn we compleet.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten