zien we daar een beginnende zwangere buik op de foto's?

Fans denken het te weten: Beyoncé is zwanger van haar vierde

En dat denken ze aan de hand van deze foto

© Getty Images

De On The Run II tour van Beyoncé en manlief Jay-Z brengt nu al heel wat opschudding met zich mee. Ze lieten nieuwe foto's van de tweeling zien, ze lieten naaktfoto's van zichzelf zien... En: zien we daar een beginnende zwangere buik op de foto's? 

Preggo?
Tijdens een show in Glasgow maakte fan Chloé foto's van Beyoncé. "Beyonce is DEFO pregnant," schrijft ze bij de beelden waarop de zangeres in haar gouden pakje op het podium te zien is.

Ook onderstaand video werd gedeeld.
Sindsdien gaan de beelden viral. Fans weten het zeker: het powerkoppel verwacht in 2018 hun vierde kind. Dat denken ze niet alleen te weten aan de hand van haar beginnende 'babybuikje', maar ook aan de kledingkeuze van de zangeres. "Ze draagt veel jasjes die haar buik bedekken," wordt veel gezegd. 

Onzin
Anderen reageren dat het onzin is. "Dat is het resultaat van een keizersnede van een tweeling", "Ze komt twee kilo aan en is meteen zwanger, hou toch op", " Waarom zou ze op tour gaan als ze halverwege moet stoppen vanwege een zwangerschap?" zijn een aantal reacties. 

Gezinsuitbreiding
Dan kunnen we maar een ding zeggen: de toekomst zal het leren of Blue Ivy (6) en tweeling Rumi en Sir (1) er een broertje of zusje bij krijgen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten