Eerste hulp bij Leonardo DiCaprio tegen het lijf willen lopen in Amsterdam.

For your information: Leonardo DiCaprio is nú in Amsterdam

Eerste hulp bij Leo tegen het lijf lopen

Bericht aan alle lange, blonde twintigers (Leo's type, voor wie dat nog niet door had): er is een kans dat Leonardo DiCaprio je vandaag uitnodigt voor een verlaat Valentijnsdiner. 

Eerste hulp bij Leo tegen het lijf willen lopen
De Titanic-acteur is in Amsterdam gearriveerd waar hij vanavond in Koninklijk Theater Carré spreekt op een evenement van de Postcode Loterij: het Goed Geld Gala. Voor wie de beste man 'toevallig' tegen het lijf wil lopen vandaag: we geven je graag wat tips.

Men in Blue
Leo plus bodyguards landden gisterochtend op Schiphol. Uiteraard niet onopgemerkt: bij aankomst op de visa-afhandeling, is hij al op de foto gezet. 

https://twitter.com/randomusername/status/963988051449073664

Zoals je op de foto ziet, gaat hij voor de incognito look: baseballcap en zonnebril op. Helemaal in het blauw overigens. Een blauw jack, een blauwe pet, een blauwe joggingbroek, een donkere zonnebril en witte sneakers. Weet je ook weer op welke kleur je moet letten. 

Verblijf
Leonardo
slaapt in het extreem luxe Waldorf Astoria Hotel aan de Herengracht. Meteen na aankomst op Schiphol zou hij zich daar al hebben ingecheckt. Vervolgens is hij in zijn boy-next-door-look gaan wandelen door de stad. Waar precies, is niet bekend. 

Magere Brug 
Wat hij verder vandaag gaat doen, is - helaas - ook niet bekend. Boottochtje door de grachten, misschien? Een koffetje drinken in The Bulldog aan het Leidseplein? Naar verluidt zit Rihanna daar ook wel eens als ze in Amsterdam is. Feit is dat Leo heus nog wel even naar buiten gaat voor het event vanavond om 19:30 begint. We begrijpen het volkomen als je tussen 18:30 en 19:30 heen en weer blijft fietsen over de Magere Brug (is tegenover Carré). De acteur pakt meteen na het event weer het vliegtuig. Rondbanjeren bij de vertrekhallen op Schiphol, is dus ook nog een optie. 

Goed Geld Gala
De Nationale Postcode Loterij maakt ieder jaar tijdens het Goed Geld Gala bekend hoe hoog de bedragen zijn die naar goede doelen gaan. Twee jaar geleden was collega-acteur George Clooney te gast bij het gala.

Leonardo DiCaprio Foundation
DiCaprio richtte de Leonardo DiCaprio Foundation in 1998 op. Hij steunt projecten over de hele wereld die klimaatduurzaamheid bevorderen, bedreigde wilde dieren beschermen en de balans van bedreigde ecosystemen en gemeenschappen herstellen. Tot nu toe is DiCaprio’s werk goed voor meer dan € 67 miljoen aan donaties.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten