Klaar voor 20 minuten zoete woorden en verliefde glimlachjes? Prins Harry (33) en Meghan Markle (36) hebben hun eerste interview gegeven en ze zijn open.

Ga even zitten voor het eerste interview met prins Harry en Megan Markle

''We waren kip aan het roosteren toen hij me ten huwelijk vroeg''

Klaar voor 20 minuten zoete woorden en verliefde glimlachjes? Prins Harry (33) en Meghan Markle (36) hebben hun eerste interview gegeven en ze zijn open. 

Het aanzoek
De interviewster gaat er direct voor met haar vraag naar The Proposal en krijgt een gedetailleerd antwoord. Harry en Meghan waren gewoon thuis, kip aan het roosteren, toen Harry opeens op een knie zat. 
''Kan ik al ja zeggen, kan ik al ja zeggen?'' Blijkt Meghan door de vraag heen te hebben geroepen. 

Blind date
De twee hebben elkaar leren kennen dankzij een gezamelijke vriendin. Prinsen en actrices gaan blijkbaar ook gewoon op blind dates. En tijdens deze eerste avond bedachten ze al: ok wat zullen we morgen gaan doen? Het daten daarna moest ook 'praktisch' benaderd worden, door de verschillende landen en drukke (film)schema's. En ze waren dus veel thuis, want lekker uiteten gaan zit er niet echt in met alle media-aandacht. 

Nieuwe baan
Meghan verhuist naar Engeland en zal als, waarschijnlijk hertogin, nieuwe taken krijgen. Harry: ''Ik weet dat Meghan heel goed zal zijn in 'deze' baan. We zijn een fantastisch team. En we willen impact hebben op de dingen waar wij om geven.'' Meghan Markle was naast actrice ook ambassadeur voor UN Women. Ze wil zich in Engeland verdiepen in de kleinere organisaties die daar zijn.  

Even! Let op bij 11:02 waar de interviewer zegt 'Meghan (...) you are getting a husband out of it' en dan de reactie van prins Harry.

Over de ring
Harry heeft hem zelf ontworpen: ''Hij is natuurlijk geelgoud, want dat is haar favoriet. De grote steen uit haar ring komt uit Botswana. De kleine diamanten daarnaast zijn van zijn moeder geweest. Nu zorgen dat hij om haar vinger blijft.''


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten