Rihanna en haar lichaam zijn sinds een paar maanden onderwerp van gesprek op internet. En ook een nieuwe foto van de zangeres in carnavalsoutfit heeft het stof weer doen opwaaien.

Gevalletje buik-photoshop of heeft Rihanna ineens 6 nagels?

Het internet gaat weer los


Rihanna en haar lichaam zijn sinds een paar maanden onderwerp van gesprek op internet. Veel mensen lieten zich negatief uit over de extra kilo's die de zangeres tegenwoordig met zich meedraagt, maar daar had Rihanna zelf wel een mooi antwoord op. Daarmee leek de kous even af, maar nee: een nieuwe foto van de zangeres in carnavalsoutfit heeft het stof wéér doen opwaaien. 

Zes nagels? 
Op de foto - die overigens wel 3 miljoen likes kreeg - zien we Rihanna in een veel te cool outfitje op het Crop Over Festival in Barbados. De oplettende fan merkte echter iets op: heeft Rihanna daar nou ineens zes nagels?

Koordje
Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat de zangeres haar buik heeft gephotoshopt, anderen zeggen dat het gaat om een turquoise koordje dat onderdeel van haar kostuum is. Benieuwd naar de foto (mocht je hem gemist hebben), here you are

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten