Tijdens de uitreiking van Glamour's Women Of The Year Awards 2017 van onze Amerikaanse collega's laat het half-Nederlandse model zich van haar kwetsbare kant zien.

Gigi Hadid geeft eerlijke speech: 'Dat ik hier sta, betekent niet dat ik alles op orde heb'

You go, Gigi!

Van buitenaf denk je dat Gigi Hadid zowel van binnen als van buiten bloedmooi, intens gelukkig, altijd vrolijk en gewoonweg perfect is. Tijdens de uitreiking van Glamour's Women Of The Year Awards 2017 van onze Amerikaanse collega's vertelt het half-Nederlandse model dat dat niet zo is. Ook zij is wel eens down: "Ik word niet elke ochtend wakker als de Gigi die de wereld verwacht dat ik ben."

Een inspirerend moment
De 22-jarige Gigi mag de prijs voor Women of the Year Award in ontvangst nemen. Zoals altijd ziet ze er weer oogverblindend uit, dit keer in een jurk van Zuhair Murad. Maar het is niet haar jurk die ze op het podium onder de aandacht wil brengen. Het model grijpt de kans om tijdens haar dankwoord andere vrouwen een hart onder de riem te steken.

Het is oké als je je niet altijd oké voelt
Ze komt meteen binnen met een krachtig en inspirerend statement: "Dat ik op dit podium sta en deze award heb gewonnen, betekent niet dat ik het allemaal op orde heb. Het is oké en normaal als je je niet elke dag sterk voelt."

'Ik voel me ook wel eens down'
Ze vervolgt: "Ik ben ontzettend dankbaar voor elke kans die ik krijg, maar dat betekent niet dat ik elke ochtend wakker word als de Gigi die de wereld verwacht dat ik ben. Elke dag kan iets je inspireren. Kleine gedachten, ideéen of gebeurtenissen kunnen je dag, week, maand of jaar veranderen. Je bent nooit alleen, hoe ongelukkig of alleen je je ook voelt."

#poweredbywomen
Bella's zus bedankt de vrouwen van wie zij inspiratie krijgt, want ook zij wordt geïnspireerd door anderen. "Wat mij helpt om stress, angst en prestatiedruk te onderdrukken, is om op te kijken naar andere sterke vrouwen en me door geïnspireerd te voelen om mijn dag te veranderen. We hebben ons succes nooit alleen aan onszelf te danken, maar ook aan de vrouwen die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt."

Zo zie je maar, ook de knapste modellen zijn net mensen. Moeder Yolanda met haar dochters Bella en Gigi tijdens de Women of the Year awards: 


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten