Er breekt weer een nieuw hoofdstuk aan in het Amerika-avontuur van Glennis Grace.

Glennis Grace doet mee aan America's Got Talent

American dreams do come true


Er breekt weer een nieuw hoofdstuk aan in het Amerika-avontuur van Glennis Grace. De Nederlandse Whitney Houston doet mee aan America's Got Talent, waarin onder anderen Heidi Klum en Simon Cowell in de jury zitten. 

Auditie
"Het was moeilijk om geheim te houden, maar nu kan ik het vertellen. Ik heb auditie gedaan voor America's Got Talent! Wie is er klaar voor de start van het seizoen 29 mei?", schrijft Glennis op Facebook en Instagram.


Grote kans dat Glennis straks weer talk of the country is in Amerika. Ze ging al een keer eerder viral met haar optreden van Whitney Houstans nummer Run to You. Nicki Minaj deelde de video met haar 21 miljoen volgers en fans van Houstan twitterden dat niet Christina Aguilera, maar Glennis de tribute aan Whitney moest geven tijdens de American Music Awards. Glennis' poging om door te breken in Amerika wordt gevolgd door documentairemaakster Nada van Nie

Eerder deze maand bracht Glennis na drie jaar een nieuwe single uit: Walk On Water, te beluisteren hieronder. Een nummer dat ze in een muziekstudio in Atlanta heeft opgenomen, waar ook grote Amerikaanse sterren, zoals Usher, albums hebben gemaakt. 


We zijn benieuwd met welk nummer Glennis Grace auditie heeft gedaan bij America's Got Talent. Zou het een nummer van Whitney Houstan zijn? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten