Hailey Baldwin mag dan wel officieel verloofd zijn, niet zo lang geleden was de 21-jarige nog een tiener. En net als heel veel tienermeisjes was ze toen diehard fan van haar kersverse verloofde Justin Bieber en zijn ex Selena Gomez. Zo blijkt uit haar tweets.

Hailey Baldwin was vroeger fan van ‘Jelena’ en haar oude tweets zijn hilarisch

How time flies

Hailey Baldwin mag dan wel officieel verloofd zijn, niet zo lang geleden was de 21-jarige nog een tiener. En net als heel veel tienermeisjes was ze toen fan van haar kersverse verloofde Justin Bieber. Sterker nog: ze was niet alleen een 'Belieber', maar ook fan van de relatie tussen Justin en Selena Gomez

#TeamJelena
Ja echt, een paar jaar geleden was Hailey nog helemaal Team Jelena. Dat blijkt uit haar twitterfeed die vol staat met berichten over het ‘perfecte’ koppel. 

Zoektocht op Twitter
Omdat Hailey sinds vorig weekend Justins gigantische, diamanten verlovingsring om haar vinger draagt, vonden fans het tijd om haar tweets tot in den treuren uit te pluizen. Zij stuitten op een aantal hilarische tweets van de jonge Hailey over haar verloofde en zijn ex-vriendin Selena Gomez:
https://twitter.com/haileybaldwin/status/155911991821733888
https://twitter.com/haileybaldwin/status/174018180992335872
https://twitter.com/haileybaldwin/status/300485749437001728

Zo zie je maar: sommige fans eindigen dus echt in een relatie met hun idool. Oké, mits je zelf net zo beroemd en rijk bent als je idool. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten