Na het nieuws dat Kylie Jenner zwanger is, hebben we vandaag nóg een babynieuwtje uit de Kardashianclan: Khloé Kardashian (33 jaar) is óók zwanger.

Hold up: is Khloé Kardashian óók zwanger?

De teller van verwachte Kardashianspruiten staat op drie

© Getty Images

Het nieuws dat Kylie Jenner op twintigjarige leeftijd zwanger is, brengt veel teweeg. Niet alleen op internet wordt haar zwangerschap te pas en te onpas ingezet, ook bestaat er een ‘Zwangere Kylie Jenner’ Halloweenkostuum. Vandaag komt er nóg een babynieuwtje uit de Kardashianclan: Khloé Kardashian (33 jaar) is naar verluidt óók zwanger.

Wat we weten
Zowel Us Weekly, als TMZ maken bekend dat Khloé haar eerste kindje krijgt, samen met haar vriend Tristan Thompson (26 jaar). Volgens TMZ is ze nu drie maanden zwanger en is het geslacht van de baby nog onbekend.

Best thing I ever had
Tristan is een professionele basketbalspeler uit Canada. In september 2016 – precies een jaar geleden – begonnen hij en Khloé te daten. Ze ontmoetten elkaar na een blind date, geregeld door een gezamenlijke vriendin. Volgens Us Weekly vindt Khloé haar huidige relatie de beste die ze ooit heeft gehad.

Je persoonlijke basketbalteam
In de laatste aflevering van het dertiende seizoen van Keeping Up With The Kardashians grapt de Kardashian over Tristans kinderwens. Zo zou hij zóveel kinderen willen, dat hij er een basketbalteam mee kan vullen. Vijf minispelers, dus. 

Ready for it
Khloé geeft in de aflevering van KUWTK ook aan dat ze geen voorbehoedsmiddelen gebruikt. Zij en haar familieleden hebben nog niets bevestigd of ontkend rondom de zwangerschapsgeruchten.

Een twee drie nieuwe Kardashians
Het nieuws van Khloé zet het aantal nieuwe Kardashianspruiten dat volgend jaar verwacht wordt op drie. Naast Kylie Jenner, die samen met rapper Travis Scott haar eerste kindje krijgt, verwacht ook Kim Kardashian (weer) een baby. Zij en Kanye West maken gebruik van een draagmoeder en verwachten hun derde kind in januari 2018.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten