Dave Roelvink gaat allang niet meer de boeken in als het lieve, kleine zoontje van volkszanger Dries Roelvink. Maar de Amsterdamse hunk heeft uiteraard wel degelijk jongere jaren gekend. En daar is ook videobewijs van gevonden.

In déze video zie je een piepjonge Dave Roelvink bij Jensen op de bank

CUTE-alert!

Dave Roelvink gaat allang niet meer de boeken in als het lieve, kleine zoontje van volkszanger Dries Roelvink. Maar de inmiddels Amsterdamse hunk met azuurblauwe kijkers heeft uiteraard wel degelijk jongere jaren gekend. En daar is ook appetijtelijk videobewijs van gevonden.

Donny en de Playstation
In 2006 schuift de piepjonge Dave (in babyblauwe polo) aan bij presentator Jensen en co-host Jan op de rode bank in zijn talkshow Jensen. Zo vertelt de toen 12-jarige Dave in de uitzending dat hij best wel eens ruziet met zijn jongere broertje Donny (die op dat moment 8 jaar was). "Als hij op mijn Playstation zit, en ik wil Playstationnen en dan wil hij er niet af." Aha, begrijpelijk hoor Dave!

Papa's muziek
Ook de muziek van zijn vader wordt besproken. En Dave geeft eerlijk antwoord wanneer Jensen hem vraagt wat hij nou écht van de muziek van zijn vader vindt: "Van mij mag het wel wat sneller..." geeft hij toe. 

Profvoetballer
Uiteraard worden ook de toekomstdromen van Roelvink junior besproken. Zo gaat Dave het liefst voor een carrière als profvoetballer. Hij speelt op dat moment in de D1 bij een kleine voetbalclub in Landsmeer (IVV). Bekijk het complete fragment uit Jensen hieronder:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten