Iedere koffieverslaafde begrijpt de dagelijkse struggle van mensen die tegen je beginnen te praten voordat je je eerste kop koffie op hebt. Maar er is één uitzondering op de regel.

In dit koffietentje kun je een 'Ryan Gosling latte' bestellen

Latte art at it's finest

Iedere koffieverslaafde begrijpt de dagelijkse struggle van mensen die tegen je beginnen te praten voordat je je eerste kop koffie op hebt. Laten we eerlijk zijn, voordat het eerste shot cafeïne in je lichaam zit, is een gesprek gewoon geen goed idee. Maar er is één uitzondering op de regel. 

De maandagmorgen struggle is verleden tijd
Ryan Gosling die staat afgebeeld op je latte en ook nog eens motiverende woorden naar je roept. Of fluistert. Of hoe je het zelf ook maar wilt interpreteren. Yep, dit gebeurt echt in het Carrera Cafe in Los Angeles. Aanschouw The Notebook acteur die recht je ziel in kijkt via het schuimlaagje op je 'bakkie pleur':

 Magische machine
Nu zijn er een heleboel enorm getalenteerde barista's op de wereld, maar dit is toch een ander kaliber 'latte art'. Hoeveel oefening je ook hebt gehad, met de hand wordt dit toch knap lastig. Volgens Los Angeles magazine gebruikt het cafe een zogenaamde Ripple Maker die elke tekst of afbeelding op je cappucino of koffie verkeerd kan printen. 

Tot uw dienst
Dus mocht je nou niet zo weg zijn van de 36-jarige Canadese acteur (wat vrij zeldzaam is), maar meer team Leonardo di Caprio, Ryan Reynolds of Ed Westwick zijn, dan is dat geen probleem. Of alleen een motiverende quote. Of palbomen. You name it. De klant is koning, ten slotte. 

Tripje naar LA?
We moeten er wel even naar het Amerikaanse LA voor afreizen, maar dan heb je wel wat. Een koffie met je idool erop in een zonovergoten stad. Alleen even sparen voor de ticket.. 

Twee druppels
Om nog even terug te komen op Ryan Gosling (waarom niet?); de acteur heeft een dubbelganger rondlopen. De gelijkenissen tussen Gosling en de Duitse modeblogger Johannes Laschet zijn bizar. Aanschouw en oordeel zelf. Is er toch een kleine mogelijkheid om met ons idool te trouwen, soort van. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten