Bringing GLAMOUR into your daily life!

In Polen loopt een exacte kopie van K3 rond

Zoek de verschillen

Polen is sinds kort een zingende meidengroep rijker, genaamd My3. De naam doet al denken aan K3, maar dat is niet het enige wat op het Vlaamse poptrio lijkt. 

Zien we dubbel?
Als je naar bovenstaande foto kijkt, lijkt het toch echt alsof je dubbel ziet. In eerste instantie denk je 'hé, een nieuwe foto van K3', maar als je nog een keer kijkt dan zie je dat het drie andere meiden zijn. We stellen je voor aan: Natka (blond haar), Julka (zwart haar) en Gefi (rood haar), ze vormen samen My3. Niet te verwarren met K3: 

Even vergelijken
De meisjes van My3 brachten vandaag hun eerste single Mammajé uit. Jep, die titel lijkt verdacht veel op het K3-nummer MaMaSé. Naast de titel zien de Poolse meiden er bijna exact hetzelfde uit als K3-leden Hanne, Marthe en Klaasje. Zie hier de videoclip van Mammajé:

Zie hier de videoclip van MaMaSé:
En hier die van 10.000 luchtballonnen, die qua clip veel gelijkenissen heeft met Mammajé:

Alles hetzelfde
Zoals je ziet is niet alleen de naam van het Vlaamse poptrio en de titelnaam van het nummer gekopieerd. De gelijkenissen zijn doorgevoerd tot dezelfde haarkleur van Hanne, Marthe en Klaasje, dezelfde haarlengte, dezelfde kledingstijl en dezelfde videoclips. 

Geen toeval
Volgens Studio 100 is de K3-kopie niet geheel toevallig. Jan Pieter Boodts, PR-manager van Studio 100 en brein achter de Vlaamse meidengroep, vertelt aan VTM Nieuws dat ze afgelopen tijd met een externe partner aan een Poolse versie van het poptrio hebben gewerkt. "We hadden alleen niet verwacht dat My3 al zo snel gelanceerd zou worden", vertelt hij. 

In gesprek
Boodts vertelt dat ze al contact hebben opgenomen met het Poolse bedrijf. "We zullen op zeer korte termijn rond de tafel gaan zitten om samen in Polen een succes van dit project te maken.''

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten