Bringing GLAMOUR into your daily life!

Is Youtuber Nanne Meijer gehackt? Of is het een grote publiciteitsstunt?

Fans snappen er niks meer van

Fans van de bekende Nederlandse Youtuber Nanne Meijer hebben het er maar druk mee. Gisteren ontstond commotie, toen er op Nanne's Instagramaccount een video verscheen met daarin een zoenende Nanne en Fred van Leer. Dat zorgde voor kortsluiting bij fans, want Nanne heeft een vriend, Joost van der Eijk

Kort daarna volgde er nog een foto, wederom van Nanne en Fred van Leer zittend aan een tafeltje in een restaurant. Als bijschrift bij de foto staat 'ik wil meer'.

Daarna wisten fans het zeker, Nanne is gehackt. Fans reageerden boos en verontwaardigd onder de video, die inmiddels al bijna 70.000 keer is bekeken. 

Reactie
Nanne reageerde op alle commotie door een bericht te plaatsen op zijn andere Instagramaccount, Nanne Online:

Alleen toen was daar Nanne's laatste post vanochtend, waarna nog meer kortsluiting ontstond. 

Eerste videoclip
In die post zien we het woord free pass met uitleg van het woord erbij beschreven waarin duidelijk wordt dat dit een hint is naar het beeldmateriaal met 'celebrity crush' Fred van Leer. Nanne (of hacker, who knows?), schrijft bij de foto dat alles vanmiddag om 16.00 uur duidelijk wordt. Dan komt zijn allereerste videoclip Ik Wil Meer (#freepass) uit, waar de beelden van Fred en Nanne dus deel van uitmaken. In zijn bio staat: 'Vandaag. 16.00u. Ik wil meer.'

Ook zegt hij sorry tegen zijn fans voor alle verwarring. "Voor degenen die zich zorgen hebben gemaakt; oprecht mijn excuus! Ik vind jullie altijd fantastisch en jullie reacties waren ongelofelijk lief!" 

Verwarring alom
Maarja, dat zorgt alleen maar voor meer verwarring. Fans zijn nu helemaal de draad kwijt. Heeft Nanne de beelden zelf online gezet, als stunt voor zijn eerste clip? Veel van zijn volgers geloven er niks van. 'Dit heeft sowieso de hacker geschreven' of 'ik snap er nu echt helemaal niks meer van' zijn reacties die onder de post worden geplaatst. 

We zullen er om 16.00 uur vanmiddag achterkomen, gokken we. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten