Sinds Beyoncés album Lemonade in 2016 uitkwam, weet de hele wereld dat Jay-Z ontrouw is geweest. Dit is de eerste keer dat de rapper openlijk daarover vertelt.

Jay-Z geeft voor het eerst toe dat hij Beyoncé ontrouw is geweest

Hij spreekt openlijk in een interview met The New York Times

© Getty Images

Degenen die Beyoncés album ‘Lemonade’ hebben gehoord, weten maar al te goed dat haar huwelijk met Jay-Z niet altijd zo perfect is als het lijkt. Uit liedjes als ‘Sorry’ en ‘Hold Upschemerde al in 2016 door dat Jay-Z vreemdging. Nu, anderhalf jaar later, vertelt de rapper voor het eerst over zijn ontrouw.

Ontrouw
In een interview met The New York Times vertelt Jay-Z over zijn muziek, racisme en zijn moeilijke jeugd. Dat laatste leidt tot het onderwerp van ontrouw:

“Waar ik vandaan kom, moet je overleven. Je gaat in overlevingsmodus, waarbij al je emoties uitgeschakeld worden. Dat doe je zelfs met vrouwen, waardoor je geen diepe connectie kunt maken. In mijn geval gaat dat diep en heeft dat veel gevolgen, zoals ontrouw.”

Pijn
Over het vreemdgaan zelf zegt Jay-Z verder: “Het moeilijkste is om de pijn die jij veroorzaakt hebt op het gezicht van iemand anders te zien.”

Muziek
“We gebruikten onze muziek samen als therapie. Maar haar soloalbum kwam eerder uit dan ons gezamenlijke werk,” aldus Jay-Z. Hij vervolgt: “Toen hadden we allebei veel pijn. Het was oncomfortabel en we hebben heel veel gepraat. Ik ben heel trots op de muziek die zij heeft gemaakt en zij is trots op mijn kunst. Uiteindelijk hebben we veel respect voor elkaar. Ik vind haar geweldig.”

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten