Je raadt het nooit, maar er is een heus Halloweenkostuum te koop zodat je op een hoogzwangere 20-jarige Kylie Jenner lijkt. Prijskaartje: €70.

Je kunt een 'Zwangere Kylie Jenner' Halloweenkostuum kopen

Bizar..

Drie dagen na het nieuws dat Kylie Jenner zwanger is, willen mensen al geld aan het idee verdienen. Je raadt het nooit, maar er is een heus Halloweenkostuum te koop zodat je op een hoogzwangere 20-jarige Kylie Jenner lijkt. Prijskaartje: €70. 

Nog niets bevestigd
Hoewel Kylie het nieuws zelf nog niet heeft bevestigd, vindt de Amerikaanse webshop Yandy.com het vroeg genoeg om de spot te drijven met de vermeende zwangerschap van de jongste Kardashiantelg. Het Yandy Reality Star In The Making Costume (zoals het kostuum heet) bestaat uit een korte witte cocktailjurk met spaghettibandjes en diep uitgesneden v-hals, inclusief een neppe zwangere buik. 

Genoeg gelijkenissen
Het bedrijf maakt geen expliciete verwijzing naar Kylie, alleen de intentie achter het kostuum wordt met de foto's en het bijschrift goed duidelijk. Allereerst: kijk even naar onderstaande Instagramfoto van Kylie en vergelijk deze met het kostuum. 

Zoals je ziet, behoorlijk wat gelijkenissen. Vooral als je kijkt naar de foto's met de selfie-pose en iPhone in de hand. 

Boost your ratings
Laten we dan nog even inzoomen op de naam van het kostuum. "Boost your show's ratings" verwijst volgens Kardashianfans naar Kris Jenner die Kylie's zwangerschapsnieuws vermoedelijk heeft gelekt om de aflevering van het 10-jarig jubileum van Keeping Up With The Kardashians van afgelopen zondag te boosten. Kris heeft op haar beurt niet gereageerd op deze beschuldigingen. 

Caitlyn Jenner
Volgens bronnen is Kylie in februari 2018 uitgerekend van een meisje. Inmiddels beweert The Sun dat Caitlyn Jenner het nieuws aan hen heeft bevestigd. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten