Er gaat bijna geen dag voorbij waarop Donald Trump geen uitspraken doet waardoor het bloed van mensen gaat koken. Zo ook donderdagavond bij de Amerikaanse zanger John Legend.

John Legend is woest op Donald Trump na discriminerende uitspraak

Een van de vele...

Er gaat bijna geen dag voorbij waarop Donald Trump geen uitspraken doet waardoor het bloed van menigeen gaat koken. Donderdagavond was het wederom raak, toen de president een betoog hield over immigratie (again...). In een vergadering noemde hij landen als Haïti, El Salvador en verschillende Afrikaanse landen 'shithole countries'. Iets wat bij onder andere John Legend totaal in het verkeerde keelgat schoot. 

Gaan we weer...
Tijdens een vergadering in het Witte Huis nam de 71-jarige Amerikaanse president wederom een duidelijk standpunt in. In de bijeenkomst met verschillende democratische en republikeinse senatoren ging het over immigranten uit verschillende Afrikaanse landen, Haïti en El Salvador. Waarom Trump hardop uitsprak: "Waarom komen al die mensen uit shithole countries hier naartoe?".

Die uitspraak zorgt voor weerstand. De 39-jarige zanger John Legend uit zijn frustratie via Twitter

John zegt: "Onze president is een racist. Dat is sinds zijn publieke voorkomen altijd al geweest. Als je op hem hebt gestemd, dan doe je dat om die reden of ondanks dat. We hebben een multiculturele, anti-racistische coalitie nodig om hem te verslaan en ons land weer gezond te maken."

Ook Johns vrouw Chrissy Teigen spreekt zich uit:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten