Kendall Jenner zag er tijdens de Golden Globes adembenemend uit in een jurk van Giambattista Valli Couture. Ondanks dat, was het vooral Kendalls huid die de tongen losmaakte. En dan niet in positieve zin.

Kendall Jenner heeft het perfecte antwoord op acne-kritiek tijdens Golden Globes

Zo is dat!

Dit weekend was het weer tijd voor hét glamourfeest van het jaar: de Golden Globes. Elk jaar heisen alle celebrities zich in hun mooiste outfit om de show te stelen op de rode loper. Zo ook Kendall Jenner. Het 22-jarige zag er adembenemend uit in een jurk van Giambattista Valli Couture. Ondanks dat, was het vooral Kendalls huid die de tongen losmaakte. En dan niet in positieve zin.

Iedereen in het zwart
Alle sterren van de Golden Globes gaven zondag gehoor aan de oproep om zich zwart te kleden.  Daarmee protesteerden zij tegen seksueel geweld in Hollywood en maakten ze een statement in de MeToo-discussie. Ondanks deze positieve draai aan de avond, konden mensen het niet weerstaan om commentaar te geven op Kendalls huid. 

Huidproblemen
Het 22-jarige model kampt sinds haar tienerjaren met huidproblemen. Daar is de Kardashian-ster zelf ook open over. In een interview vertelde het model onlangs dat haar huidproblemen 'haar jeugd hebben verpest'. Naar eigen zeggen ruïneerde het haar zelfvertrouwen, ze was er dagelijks mee bezig. 

Afgezien van alle bagger die Kendall afgelopen zondag over zich heen kreeg, kwam er gelukkig ook een tegenreactie. Twitteraars namen het voor haar op. 

https://twitter.com/alexanicoIes/status/950424537790738432
En op deze tweet geeft de Keeping Up With The Kardashians-ster een antwoord waarmee ze alle negatievelingen de mond snoert: Never let that shit stop you, aldus het model. En zo is het maar net!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten