Inmiddels is het kleine meisje twee maanden oud, genoeg reden voor de realityster om een schattige foto van haar dochter op social media te plaatsen.

Khloé Kardashian deelt lieve foto van baby True

Die ogen!

Na een ietwat lastige zwangerschap en alle rumoer rondom hun relatie werden Khloé Kardashian en Tristan Thompson in april ouders van dochter True. Inmiddels is het kleine meisje twee maanden oud, genoeg reden voor de realityster om een schattige foto van haar dochter op social media te plaatsen. 

Knappe baby
Gehuld in een roze pakje met roze haarbandje en een stel ogen dat dwars door de camera heenkijkt, staat de pasgeboren True op de foto. "Baby True," schrijft de 33-jarige Khloé bij de foto. 

Dat de nieuwbakken moeder met volle teugen geniet van haar nieuwe 'baan', blijkt wel uit haar andere Instagramfoto's. Een en al liefde:
Toen True een maand oud was: 
Vader baby True
Baby True werd 12 april geboren. Haar vader is de 27-jarige basketballer Tristan Thompson. Tristan is de afgelopen periode veel in het nieuws geweest. Hij is vlak voor de bevalling van Khloé vastgelegd terwijl hij zoende met een andere vrouw. De Kardashian-familie reageerde geschokt op de beelden. Inmiddels zijn de ouders weer samen gesignaleerd en maakt Khloé via social media zelfs grapjes over de situatie.

Lastige zwangerschap
In de realityserie Keeping Up With the Kardashians vertelt de 33-jarige Khloé dat ze een lastige zwangerschap had, omdat ze bijna niet kon lopen. Daarnaast was ze erg misselijk.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten