Na een ietwat lastige zwangerschap en alle rumoer rondom hun relatie zijn Khloé Kardashian en Tristan Thompson gisteren ouders geworden van een dochter. Tristan was, tegen alle verwachtingen in, aanwezig bij de verwachting.

Khloé Kardashian is bevallen van eerste kind

En tegen alle verwachtingen in, stond Tristan naast haar ziekenhuisbed

Na een ietwat lastige zwangerschap en alle rumoer rondom hun relatie zijn Khloé Kardashian en Tristan Thompson gisteren ouders geworden van een dochter. In een ziekenhuis in Cleveland zette Khloé het kindje op de wereld. Zo laat TMZ weten.

It’s a girl
Vorige maand maakte het stel al bekend dat ze een meisje verwachtten. Hoe het meisje heet, is Kardashian-wise nog niet bekend en ook zijn er nog geen beelden verschenen. Kylie wachtte daar ook even mee, dus zullen we voorlopig nog in spanning af moeten wachten. 

Geen makkelijke zwangerschap
De zwangerschap van de realityster verliep niet helemaal vlekkeloos. In een aflevering van de real life serie Keeping Up With The Kardashians vertelde zwangere Khloé dat ze bijna niet kon lopen en zich continue misselijk voelde nadat ze progesteron-supplementen had geslikt aan het begin van haar zwangerschap.

Niet helemaal in rust en vrede
Daarnaast is het meisje niet in alle rust ter wereld gekomen. Vader Tristan Thompson zou een affaire hebben gehad met een andere vrouw, terwijl Khloé hoogzwanger was. Ook zou hij, volgens verschillende media, tijdens hun relatie al meerdere keren zijn vreemdgegaan.

Wel bij de bevalling
Het stel heeft nog niet gereageerd op de roddels en volgens TMZ was Tristan gewoon aanwezig bij de bevalling.

De Kardashians breiden uit
De familie Kardashian breidt zich zo steeds meer uit. Eerder dit jaar beviel het jongste Kardshian-zusje, Kylie, van haar dochter Stormi en ook Kim werd begin dit jaar moeder van haar derde kind, Chicago

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten