Het bleef verdacht stil in de hoek van Khloé Kardashian en Tristan Thompson. We moesten het enkel doen met een filmpje waarop de twee samen te zien zijn. Tot nu. Khloé laat voor het eerst iets los over de situatie en het is nogal een statement.

Khloé Kardashian kiest voor gezinsleven met Tristan Thompson en baby True

En dat laat ze weten via een statement op Instagram

Het bleef verdacht stil in de hoek van Khloé Kardashian en Tristan Thompson. Hoewel zus Kim Kardashian en moeder Kris Jenner zich al lang en breed hebben uitgesproken over het 'Tristan-schandaal', liet het stel niets van zich horen.

We moesten het enkel doen met een filmpje waarop de twee samen te zien zijn. Tot nu. Khloé laat voor het eerst iets los over de situatie en het is nogal een statement.

Vergeven en vergeten
Het stel werd onlangs al meerdere malen samen gespot en Khloé werd zelfs gefotografeerd bij de basketbalwedstrijd van haar vriend. Reden genoeg voor medialand om te speculeren over of Khloé haar Tristan heeft vergeven. Het lijkt er nu op dat ze in haar Instagram Story heeft bevestigd dat ze van hem houdt en bij hem blijft.

Insta-official
“Het gaat allemaal om wie je zoekt in een drukke ruimte. Dat is degene bij wie je hart hoort,” klinkt de quote op haar Instagram.
Kim en Kris zijn er minder blij mee
Volgens People zijn haar moeder en zussen het niet helemaal eens met deze beslissing van Khloé. Ook lieten ze weten dat ze het jammer vonden dat Khloé en baby True niet naar Los Angeles kwamen voor moederdag, maar in Cleveland bleven.

Khloé kiest voor het gezinsleven
Een bron laat aan RadarOnline weten: “Tristan heeft Khloé ervan overtuigd om samen hun dochtertje True op te voeden, ook al stemt haar familie daar niet mee in. Zij zien Khloé het liefst vandaag nog terug in Los Angeles. Ze snappen niet waarom ze bij de man blijft die haar bedrogen heeft tijdens het meest bijzondere moment van haar leven: haar zwangerschap.”

Happy mom
Ondanks alle rumoer rondom hun relatie geniet Khloé met volle teugen van haar moederschap. Zo deelde ze afgelopen weekend de eerste beelden van haar, inmiddels een maand oude, dochter True

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten