Via social media maken Khloé Kardashian en Tristan Thompson de naam van hun pasgeboren dochter bekend.

Khloé Kardashian maakt de naam van haar pasgeboren dochter bekend

Echt waar

© Getty Images

Zoals de Kardashians en Jenners betaamt, wordt de naam van een nieuwe telg niet meteen na de geboorte bekendgemaakt. Zo ging dat bij Kim, bij Kylie en ook bij Khloé. Op 13 april is de 33-jarige realityster bevallen van haar dochter, die ze samen met (vreemdganger) Tristan Thompson kreeg. Via social media maken de twee nu, vier dagen na de geboorte, de naam van hun dochter bekend. 

True Story
En de nieuwste spruit heet: True Thompson, wat betekent dat ze ondanks de scheve schaats van haar vader wel zijn achternaam heeft gekregen. Bij de volledig roze foto schrijven de nieuwbakken ouders: "Onze kleine meid, True Thompson, heeft onze harten volledig gestolen, we zijn vol van LIEFDE. Wat een zegen om dit kleine engeltje in onze familie te verwelkomen. Mama en papa houden van je True!"

Uiteraard heeft de jongste Kardashiantelg al een eigen Instagramaccount, de baby is nota bene al 4 dagen oud. 
Waar komt de naam vandaan?
Momanager Kris Jenner laat trouwens weten waar de naam True vandaan komt. Ze schrijft: "Leuk weetje: mijn opa van mijn vaders kant heette True Otis Houghton... Mijn vaders naam was Robert True Houghton." Ofwel; True is vernoemd naar haar overgrootvader en betovergrootvader. 

Serieus?
Het internet is minder fan van de naam. Nadat bekend werd dat Tristan vreemdging terwijl zijn vriendin hoogzwanger aan het zijn was, vindt men de naam vooral ironisch. Wel kunnen er genoeg woordgrapjes mee gemaakt worden. Zo hopen ze op de tweede naam 'That' en kunnen er genoeg andere woorden aan vastgeplakt worden. True Love. True Story. Enzovoorts. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten