Dat Kim Cattrall en SJP het in real life niet met elkaar kunnen vinden, was al duidelijk geworden uit voorgaande fitties. Maar de onenigheid tussen de twee heeft dit weekend toch wel een digitaal dieptepunt bereikt.

Kim Cattrall haalt op Instagram flink uit naar 'vriendin' Sarah Jessica Parker

'Je bent mijn vriendin niet', zijn de subtiele woorden van Kim

© Getty Images

Hoewel hun alter ego's Carrie en Samantha het in Sex And The City bijzonder goed met elkaar konden vinden, kunnen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall elkaar in real life niet luchten of zien. Dat was al duidelijk geworden uit voorgaande fitties tussen beide actrices, maar de onenigheid tussen de twee heeft dit weekend toch wel een digitaal dieptepunt bereikt. 

Dood broer Kim
Vorige week is Kims 55-jarige broer Chris dood gevonden nadat hij eerder werd vermist in zijn woonplaats Alberta (Canada).  In verschillende Instagramposts vertel Kim over de onverwachtse dood van haar broer en bedankt ze al haar fans en SATC-collega's voor hun steun. 

Reactie
SJP reageert vervolgens op bovenstaande post om haar medeleven te tonen: "Dearest Kim, my love and condolences to you and yours and Godspeed to your beloved brother. Xx". Daar moest Kim alleen niets van weten. En dat is nog een understatement. Zondag plaatste ze de volgende afbeelding met bijbehorend bijschrift, specifiek gericht aan SJP: 

Fittie...
In het bijschrift is een link naar een artikel te zien. Die link verwijst naar een artikel over de nogal verhitte sfeer op de SATC-set. Onder andere wordt beschreven dat Kim werd buitengesloten door de andere hoofdrolspelers uit de serie, waarbij SJP het voortouw nam. SJP heeft vooralsnog niet gereageerd op Kims uithaal.

Vervolg
Mocht je dus nog stille hoop hebben op een nieuwe SATC-film, dan kun je lang wachten. Wie weet komt er ooit nog een vervolg, maar hoogstwaarschijnlijk niet met het Carrie-Samantha duo... 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten