Na North en Sain West verwachten Kim Kardashian en Kanye West naar verluidt hun derde kindje. Volgens 'US Weekly' hebben ze een draagmoeder in de arm genomen.

Kim Kardashian en Kanye West verwachten derde kindje

Dat zegt US Weekly

Gezinsuitbreiding voor KimYe. Na North en Sain West verwachten Kim Kardashian en Kanye West naar verluidt hun derde kindje. Volgens US Weekly hebben ze een draagmoeder in de arm genomen die inmiddels drie maanden zwanger is. Als het bericht dus klopt, zal de baby in januari 2018 geboren worden. 

Niet zelf zwanger
Kim Kardashian heeft meerdere keren de wens uitgesproken een groot gezin te hebben. Echter, door een aandoening aan haar baarmoeder is het voor haar een groot risico om nogmaals zwanger te worden. 

Aandoening
Kim zou lijden aan 'placenta accreta', een aandoening waarbij de placenta dieper en vaster aan de baarmoeder vastzit dan gewoonlijk. Daarom zou het stel gekozen hebben voor een draagmoeder. 

Draagmoeder
Volgens US Weekly heeft KimYe gekozen voor een 20-jarige vrouw uit San Diego. Ze zou een ervaren draagmoeder zijn die die zelfs via een promotiefilmpje de wens zou hebben uitgesproken draagmoeder te willen zijn voor de 36-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster en de 40-jarige rapper. 

Goed zakcentje
Volgens TMZ wordt de bankrekening van de 20-jarige vrouw flink gespekt door het draagmoederschap. Allereerst heeft de vrouw een voorschot van €60.000 gekregen van het celebrity-koppel. Daarbovenop krijgt de vrouw elke maand €3.800 op haar rekening gestort. Mocht het een tweeling (of meer) worden, dan betalen ze de draagmoeder nog eens €4.200 ‘extra’ per kind. 

Twee kindjes
Kim en Kanye hebben samen al twee kinderen. Dochter North West is nu vier jaar en hun zoontje Saint West is negentien maanden oud. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten