Zelfs Kim Kardashian is soms 'out of selfies', zo blijkt uit een van haar Instagramfoto's. Ze had even geen recente gebruinde-bikini-zwembadselfie voor handen, en dus gebruikte ze er één van drie jaar geleden.

Kim Kardashian herbruikt bikiniselfie na 3 jaar en haar fans zijn 'not amused'

#outofselfies

© Getty Images

Grote kans dat Kim Kardashian meer selfies op haar telefoon heeft staan dan wij (ooit zullen maken). Maar zelfs de 36-jarige realityster is soms 'out of selfies', zo blijkt uit een van haar Instagramfoto's. Ze had even geen recente gebruinde-bikini-zwembadselfie voor handen, en dus gebruikte ze er één van drie jaar geleden. 

Zoek de verschilen
Afgelopen donderdag plaatste onderstaande foto, met bijschrift 'het is heel erg warm vandaag': 

Op 24 juli 2014 plaatste ze onderstaande foto, met bijschrift 'laatste dag om bij te bruinen': 
Gefopt
Juist ja, de foto van vijf dagen geleden is precies dezelfde als die uit 2014. Je kunt veel mensen voor de gek houden Kim, maar niet je diehard fans. Want verschillende mensen reageerde onder haar foto met 'is deze foto niet uit 2014' en 'we weten allemaal hoe oud deze foto is'. 

Jackie Kennedy
Nieuws is nieuws, zal Kim vast denken. Vorige week kwam de Keeping Up With The Kardashians ster ook al in het nieuws wegens haar spraakmakende first lady coverfoto voor het Amerikaanse Interview magazine. De 36-jarige Kim werd door fotograaf Steven Klein samen met dochter North op de gevoelige plaats vastgelegd. En dat blijkt nogal een gevoelig puntje te zijn voor velen, aangezien ze in de huid van voormalig first lady Jackie Kennedy is gekropen. 

In opspraak
Dat mensen van vorige, vaak nogal controversiële, shoots van Kim iets vonden, was voor de hand liggend. Dit keer ziet de vrouw van Kanye West er een stuk ingetogener uit, maar de vergelijking met Jackie maakte menig Twitteraar boos.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten