Kourtney hartje Younes is niet meer.

Kourtney Kardashian en Younes Bendjima zijn uit elkaar

Denk heel even het melodramatische 'Het Is Over' van Jeroen van der Boom erbij

Twee jaar hadden Kourtney Kardashian (39) en Younes Bendjima (25) het heel gezellig met elkaar. De verliefde vakantiefoto's waren niet aan te slepen, deze relatie leek in kannen en kruiken. Maar zoals Instagram ons vaker voor de gek houdt, is dat ook dit keer het geval. Kourtney hartje Younes is niet meer. Wat ook meteen betekent dat (bijna) alle zoetsappige kiekjes van social media zijn verwijderd. 

Is er al een nieuwe vlam?
Nadat de twee samen op vakantie gingen naar Italië hebben ze besloten om een punt achter hun relatie te zetten. De twee hebben elkaar zelfs al ontvolgd op Instagram.

Why?
Wat de precieze reden van de breuk is, is nog niet bekend. Wel zou het 25-jarige Givenchy-model al gespot zijn met ander vrouwelijk schoon om hem heen in het zonovergoten Mexico.

Het zou gaan om Jordan Ozuna, die eerder ging met onder andere Tyga en Justin Bieber, zo laten foto's van TMZ zien

Kim is boos
Een boze reactie van de Kardashianclan kon natuurlijk niet uitblijven, zuslief Kim liet van zich horen. "Ik dacht dat je met je vrienden op vakantie was, Pinokkio", schrijft ze onder een van Younes' posts waarin hij probeert uit te leggen dat het om 'een vriendin' gaat, in plaats van 'zijn vriendin'. 

Scott en Sofia
Younes en Kourtney waren samen sinds 2016. Dat was Kourtneys eerste relatie na haar breuk met de vader van haar kinderen, Scott Disick. Scott (34) gaat vooralsnog nog steeds steady met de 19-jarige Sofia Richie

Zo, dat was 'm wel weer voor vandaag wat betreft de liefdesperikelen van de Kardashian family. We hebben het er maar druk mee. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten