Weken, zo niet maanden, genieten fans al van de tweets van de Amerikaanse kunstschaatser Adam Rippon. Hij is hi-la-risch.

Kunstschaatster Adam Rippon is de meest hilarische Olympiër ooit

Deze jongen gaat je zó opvrolijken


Weken, zo niet maanden, genieten fans al van de tweets van de Amerikaanse kunstschaatser Adam Rippon. Hij is hi-la-risch. 

Adam is helemaal in zijn element tijdens de Olympische Spelen. Hij is inmiddels 28 en debuteert 'nu pas' tijdens de Winterspelen. Vier jaar geleden haalde hij het niet en zat hij naar eigen zeggen burgers te eten voor de tv, terwijl hij huilend de Amerikaanse sporters aanmoedigde. Nu is het dus zo ver, en alles wat hij wil is Reese ''Legally Blonde'' Witherspoon trots maken.

En zo deed hij dat zondagavond. Met zijn routine op Coldplay's nummer O:Het meisje wat hem zijn bloemen aan zou moeten geven, kreeg even iets vanuit het publiek op haar hoofd. Adam's natuurlijke reactie spreekt voor zich.


Uiteindelijk haalde hij een, stiekem toch teleurstellede, derde plek. Dit was zijn geweldige commentaar en oprechte aanbeveling voor de Olympische Spelen.


Deze jongen is toch gouden meme-materiaal.


En ja, hij was zenuwachtig voor zijn time to shine, dit zei hij daarover tijdens een interview: ''I want to throw up, I want to go over to the judges and say ‘can I just have a Xanax and a quick drink?''


Wij laten je achter met onderstaand filmpje van vorig jaar, waarbij we alleen nog even kwijt willen dat dit level van zelfverzekerdheid ons streven is. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten