Met een geschatte waarde van - we kid you not - 900 miljoen dollar. Kylie for President!

Kylie Jenner is de rijkste Kardashian

Met dank aan Kylie Cosmetics!


The word is out! Kylie Jenner is officieel de rijkste self-made member van de Kardashian-clan. De 20-jarige eindigde op de 27e plek van Forbes’s list of American Richest Self-Made Women (én op de cover van de laatste editie), met een geschatte waarde van – we kid you not – 900 miljoen dollar.

Haar grote zus, Kim Kardashian, is met haar geschatte waarde van 350 miljoen dollar nummer 54 in de lijst. En dat is niet alles, Forbes verwacht dat Kylie met nog een jaar van groei de jongste miljardair ooit zal worden, the next Mark Zuckerberg

Kylie Jenner for President
De sleutel tot het ongekende succes van Kylie is haar cosmeticamerk: Kylie Cosmetics. Een merk dat ze in november 2015 heeft gelanceerd en waar ze nu, ruim 2,5 jaar later, zo'n 800 miljoen voor kan vragen - als ze er een prijskaartje aan zou hangen. Doet ze natuurlijk niet. Sterker nog: in het interview van Forbes zegt Jenner dat ze het bedrijf misschien wel doorgeeft aan haar dochtertje Stormi Webster. Lucky girl.

For the record, Forbes’s definitie van een self-made vrouw (kaliber Beyonce, Madonna) is als volgt: ''Iemand die geen deel van hun geld heeft geërfd. máár zelf heeft verdiend."

Science says
Leuk feitje: onderzoek wijst uit dat het jongste kind het beste zakelijk instinct heeft. Dit blijkt uit een onderzoek dat stond in het tijdschrift Personality and Individual.  Het onderzoek verklaart dit doordat de jongste kinderen, zoals La Kylie dus, meer risico's durven te nemen.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten