In de vorige aflevering van Life of Kylie laat Kylie Jenner zien dat zij net zo onzeker kan zijn als ieder ander. Ze geeft eindelijk de echte reden achter haar lip injecties: een jongen.

Kylie Jenner onthult de werkelijke reden waarom ze haar lippen laat opspuiten

It's about a boy

Celebrities zien er vaak zó perfect uit, dat we soms even vergeten dat het ook gewoon mensen zijn. In de vorige aflevering van Life of Kylie laat Kylie Jenner zien dat zij net zo onzeker kan zijn als ieder ander. Ze geeft eindelijk de echte reden achter haar lip injecties: een jongen.

Recap
In de zevende aflevering van Life of Kylie praat de realityster openhartig met een therapeut, mét een camera erbij. Wij kunnen het gesprek dus gewoon volgen. In de recap van de vorige aflevering zien we een stuk van het gesprek.
First kisses
Kylie vertelt over haar tienertijd. Toen ze vijftien jaar was, was ze al heel onzeker over haar lippen. In die periode had ze één van haar eerste zoenen. Een jongen zei vlak daarna tegen haar dat hij niet verwacht had dat ze goed zou kunnen zoenen, vanwege haar dunne lippen.

Onzekerheid
Kylie vertelt: “Dat kwam heel hard aan, wanneer een jongen die je leuk vindt dat tegen je zegt. Het heeft me echt geraakt.” Ze voelde zich niet aantrekkelijk door haar dunne lippen en werd er onzeker van. Eerst probeerde ze haar lippen iets groter te maken met make-up. Maar toen lip liner niet genoeg hielp, besloot ze uiteindelijk om lip fillers te nemen.

Life of Kylie
Dit is niet de eerste keer dat de 20-jarige zakenvrouw persoonlijke zaken met de wereld deelt in Life of Kylie. Eerder onthulde ze de echte reden achter haar break-up met Tyga. Ook hint ze in de afleveringen van de realityserie naar haar datinglife. Ze zou nu namelijk een relatie hebben met de 25-jarige rapper Travis Scott.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten