De reden? Kylie's 21ste verjaardag.

Kylie Jenner verbreekt haar eigen regel en post 2 foto's van baby Stormi op Instagram

Stormi is ook wel te cute om niet te delen

In juni besloot de 21-jarige Kylie Jenner dat het tijd was voor drastische maatregelen. De kersverse moeder liet via social media weten dat ze geen foto's meer zou delen van haar dochtertje Stormi Webster. Daarin maakte ze een kleine nuance; in ieder geval zou Stormi's gezicht niet meer duidelijk te zien zijn.

Hoe lang haar nieuwe 'regel' ingevoerd zou blijven, wist niemand. Totdat de realityster gisteren haar eigen beleid omgooide. De reden? Haar 21ste verjaardag. 

Dierbaarste bezit
Vlak voor Kylie's 21ste verjaardag - een belangrijke in Amerika, vanaf dan mag er legaal alcohol gedronken worden - plaatste de bijna miljardair foto's van haar belangrijkste bezit op Instagram.

Na een paar Stormi-loze maanden, deelde de jongste Kardashiantelg twee ontzettend aandoenlijke foto's van een recente fotoshoot samen met haar zes maanden oude dochter. 

The big 2-1
Bij de foto's schrijft ze: "Vanavond vier ik mijn verjaardag met mijn bijzonderste cadeau. Wat was het leven voor jou, Stormi? Ik hou van jou, mijn kleine engel."

21 b*tch
De Kardashians zouden de Kardashians niet zijn als ze zo'n memorabele leeftijd niet groots zouden vieren. En uiteraard, geheel in Kardashian-stijl:

Laten we zeggen dat Kylie content is dat ze eindelijk de 'ik ben nu ook wettelijk eindelijk volwassen' leeftijd heeft bereikt. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten