Kylie Jenner is klaar met alle kritiek en verwijdert alle foto's van haar dochter Stormi.

Kylie Jenner verwijdert alle foto's van dochter Stormi op social media

Kylie reageert op alle geruchten

Waar Kylie Jenner negen maanden niets van zich liet horen en zien toen ze zwanger was, werden haar 109 miljoen volgers sinds februari overspoeld met zoete foto's van dochter Stormi. Maar die tijd is voorbij. Sinds gisteren heeft de realityster alle foto's van haar vier maanden oude dochter van social media verwijderd. 

Klaar ermee
Alle foto's die ze eerder op social media had geplaatst, zijn sinds gisteren verdwenen. Alleen foto's van Stormi waarop haar gezicht niet te zien is, mochten blijven. Waarom, denk je dan.

Op de foto's waar je Stormi wel ziet, is haar gezicht niet te zien of eraf geknipt. Zoals op bovenstaande. Kylie regeert op alle ophef via een comment onder haar foto. "Ja, ik heb inderdaad mijn baby eraf geknipt. Ik deel geen foto's van mijn dochter op het moment."

Reden
Fans zijn uiteraard aan het gissen wat de reden is dat Kylie alle foto's van haar account heeft gegooid. Dat heeft alles te maken met de roddels dat niet vriendje Travis Scott, maar Kylie's bodyguard Tim Chung de vader van Stormi is. "Want Stormi's gezicht lijkt enorm op dat van hem," zo gingen de geruchten. En dat alles naar aanleiding van deze foto: 

Ook op die roddels is inmiddels gereageerd. Naar verluidt zou Kylie Stormi's foto's hebben verwijderd, omdat ze klaar is met alle kritiek. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten