Tien dagen na de geboorte van haar dochter Stormi Webster is Kylie Jenner weer buiten gespot.

Kylie Jenner voor het eerst op straat gespot na zwangerschap

Strak in haar wielrennerspak

Tien dagen na de geboorte van haar dochter Stormi Webster is Kylie Jenner weer buiten gespot. En dat is best bijzonder, aangezien de 20-jarige realityster zich tijdens haar zwangerschap nauwelijks liet zien. 

Even de hort op
Volgens Daily Mail ging de Keeping Up With The Kardashians-ster met haar beste vriendin Jordyn Woods op stap. Haar vriend en tevens vader van Stormi, de 25-jarige Travis Scott, en dochter Stormi waren er dus niet bij. 

Strak in het wielrenpak
Mocht je denken dat elke nieuwbakken moeder nog wijde kleding draagt om het lichaam te laten herstellen, dan heb je het mis. Gehuld in een zwarte wielrennersbroek (hoewel ze waarschijnlijk niet gaat fietsen), oversized gebroken wit jack en fanny pack spotte Daily Mail haar op straat. Kijk ook even naar haar shape tien dagen (!) na haar zwangerschap. Hoe dan?! 

Radiostilte
De jongste dochter van mom manager Kris Jenner koos er tijdens haar zwangerschap bewust voor om buiten de schijnwerpers te blijven. Op 4 februari was ze terug van weggeweest, en meteen met groot nieuws. Niet alleen plaatste ze de inmiddels meest gelikete foto op Instagram ooit, maar ook een YouTube-video waarin ze haar zwangerschap samenvatte. 
Meest gelikete foto ooit
Kylies radiostilte was geen marketingtruc, ze had ook geen grote deal gesloten: de 20-jarige wilde zich in alle rust, zonder stress voorbereiden op het moederschap. Oh, en over die uber schattige eerste foto van Stormi gesproken; dat is met bijna 17 (!!!) miljoen likes inmiddels de meest gelikete Instagramfoto ooit. Daarmee heeft Kylie Beyoncé en Cristiano Ronaldo van de troon gestoten. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten