In de uitzending bij Radio 538 vertelt Lil' Kleine onder andere dat hij z'n vader een huis heeft aangeboden

Lil' Kleine eerlijk over inkomsten en uitgaven: "Ik pak 60k per maand"

In de uitzending bij Radio 538 vertelt Lil' Kleine onder andere dat hij z'n vader een huis heeft aangeboden


Lil' Kleine zat onlangs in de uitzending van Radio 538. Hij blikte vooruit op de MTV EMA's en zei: "Ik ben genomineerd voor de Best Worldwide Act, ga je nooit winnen, maar is wel dik," gevolgd door een boer. 

Inmiddels weten we beter: Jorik Scholten heeft de prijs - als eerste Nederlander ooit - in de pocket. Niet de minste artiesten gingen hem voor: Justin Bieber won de prijs in 2015, Ariana Grande in 2016. 

Big spender
Zulk succes gaat uiteraard gepaard met een flinke bankrekening. Lil' Kleine maakt er geen geheim van dat hij heel wat nullen binnenkrijgt en daar ook weer een groot deel van uitgeeft. "'Ik hou van uitgeven. Ik pak 60K per maand en zet dertig opzij. Dat zeg ik in een nummer en zo is het wel ja," zegt hij tegen Daniël Lippens in de studio. 

Waar hij die, uh, 30K aan uitgeeft? Hij gaat naar eigen zeggen elke dag uiteten, draagt dure kleding, rijdt in mooie auto's en deelt graag met z'n vader. "Ik heb al tegen hem gezegd: Kom, ga uit de Spaarndammerbuurt en ga lekker in Zuid wonen." Maar hij wil niet weg. Hij vindt het geweldig daar." Zijn vader betekent veel voor hem, benadrukt Jorik vaak in interviews. "Alles wat ik doe is voor deze man, hij heeft mij alles gegeven en door hem ben ik hier."

Spaarrekening 
En, hij is ook heus goed bezig met sparen: "Ik heb een heel Joods team achter mij. Ik ben het zelf. Mijn manager is het, mijn advocaat is het, mijn fiscalist is het." 

Internationaal
Daniël Lippens vraagt waar Lil' Kleine voor gaat als hij de keuze heeft zowel door te breken in Amerika met een Nederlandstalig nummer als met een Engelstalige nummer. "Engels natuurlijk. Ik ga binnenkort ook naar een klooster met nonnen, dan betaal je 3 ruggen, je zit er 3 weken zonder telefoon en je komt als Engelsman naar buiten." 

Van drugs tot zijn vriendin: bekijk het hele interview hieronder.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten