Op 17 november was Maan door Frank Dane uitgenodigd om tijdens zijn Frank en Vrijdag Show op Radio 538 haar nieuwe single Me aan de luisteraars te laten horen. Een goed plan, dacht ze.

Maan schrikt zich rot na 'mislukte' grap tijdens optreden Radio 538

Het internet vindt het 'not done'

Op 17 november was Maan door Frank Dane uitgenodigd om tijdens zijn Frank en Vrijdag Show op Radio 538 haar nieuwe single Me aan de luisteraars te laten horen. Een goed plan, dacht ze. Tot ze middenin haar optreden werd onderbroken door een streaker die om haar heen liep te stuiteren.

Het gehele fragment is hier te beluisteren. Of bekijk onderstaande fragmenten:

https://twitter.com/jaimiclarke/status/937409822001123330
https://twitter.com/jaimiclarke/status/937411494064656384

'Grappig'
Het leek Frank en zijn 538-collega's een leuk idee om Maan tijdens haar optreden te 'verblijden' met een naakte man die om haar heen begon te springen. Dj dj's vonden het, aan hun schaterende lachen te horen, een briljant idee. Maan vond het minder geslaagd. 

In tranen
"Oh mijn god. Jongens dit is echt niet leuk. Ik was zenuwachtig dus ik had mijn ogen dicht. Toen ik even keek zag ik ineens een naakte piemel voor m’n neus", zei ze, waarna ze in huilen uitbarstte.

Social media gaat los
Het 'incident' vond vorige maand plaats, maar werd dit weekend pas op social media geplaatst. Sindsdien krijgt Maan veel bijval van bekend en onbekend Nederland, wat zorgt voor een stortvloed aan negatieve reacties aan het adres van Frank en zijn collega's. 

Zanger Tim Knol:

Janine Abbring is het met Tim eens:
En ook de rest van Nederland vindt het een 'belachelijke en misplaatste' grap: 

In gesprek
Vanmiddag is de zangeres weer te gast bij Frank, dit keer om het voorval te bespreken en "om samen een toelichting te geven", zoals de zender zelf zegt. Maan heeft via Instagram gereageerd op alle commotie: 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten