Madonna’s dochter Lourdes Leon, heeft haar debuut gemaakt op de catwalk tijdens de Gypsy Sport’s Spring 2019 Show.

Madonna's dochter Lourdes Leon maakt catwalkdebuut tijdens New York Fashion Week

Hallo zeroes look!

Madonna’s dochter, Lourdes Leon (22), heeft haar debuut gemaakt op de catwalk. Hoewel Madonna geen onbekende is in de modewereld (eigenlijk in geen enkele wereld, it's Madonna.), is haar dochter Lourdes Leon toch redelijk anoniem gebleven afgelopen jaren. Maar daar is tijdens New York Fashion Week een abrupt einde aan gekomen. 

Zeroes look
In de Gypsy Sport’s Spring 2019 Show verscheen Lourdes in een nietsverhullende schelpenbeha. Verder droeg ze een extreme ripper low-rise jeans (waar zwart ondergoed tussendoor piepte, hallo zeroes look!) en chunky dad sneakers. Daarbij droeg ze een kleine zonnebril en een haarstuk voorzien van grote groene veren. 

Wang's Afterparty
Het is haar eerste show, maar de telg loopt al langer mee in de fashionscene.  In september 2016 zat ze al front row met haar moeder bij de Alexander Wang’s Spring Show. Ook heeft Lourdes al de hoofdrol gespeeld in campagnes voor Stella McCartney’s Pop parfum en Converse’s MadeMe samenwerking.

Just like mommy
De 22-jarige Lourdes is Madonna’s oudste kind. Haar vader is de Cubaans/Amerikaanse acteur Carlos Leon. Lourdes treedt in haar moeders voetsporen en studeert aan de University of Michigan.  

Groot gezin
Naast haar oudste dochter heeft de Queen of Pop nog vijf andere kinderen: de 18-jarige zoon Rocco Ritchie, wiens vader Guy Ritchie is, en vier kinderen die ze adopteerde uit Malawi: 12-jarige David en Mercy James en de 6-jarige tweeling, Estere en Stella.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten