Bringing GLAMOUR into your daily life!

Meghan Markle breekt weer een protocol van het Britse koningshuis

Doing her own thing

Meghan Markle laat zich niet in een royal keurslijf stoppen. Tenminste wat betreft het keurslijf van panty's moeten dragen (deed ze niet tijdens de bekendmaking van hun verloving), haarstijl (haar signatuur messy bun wordt gehaat en geprezen), geen doorzichtige kleding (zie de couturejurk die ze draagt in haar verlovingsfoto's) en keurige mouwtjes tijdens de verjaardag van de koningen van Engeland. 

Balkonscène
De laatste regel verbrak ze afgelopen weekend tijdens Trooping the Color, een parade ter ere van de koningins verjaardag. De nationale dag kent de volledige riedel van een tochtje met de koets langs zwaaiende burgers en een balkonscène. 

Off Shoulder
Tijdens dit event is het gebruikelijk dat je als vrouw je armen voor 3/4 bedekt. Kate Middleton heeft zich hier tot en met dit weekend aan gehouden. Ze droeg een blauwe jurk van Alexander McQueen (haar favoriete designer). Meghan haalt direct de eerste keer haar onbedekte schouders op, en droeg een roze off shoulder jurk van Carolina Herrera.


Een protocol waar Meghan zich wél aan houdt is het buigen voor de koningin. Onderstaand hilarisch instagram-account laat een sassy prins George commentaar geven op Meghan. 


Ondertussen heeft protocol-trouwe Kate ook een modemomentje: iedereen is fan van de Zara-jurk die ze draagt tijdens een dag met haar kinderen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten