Meghan Markle is een verre nicht van Prins Harry. Als we deze stamboomanalyse van Daily Mail mogen geloven.

Meghan Markle is een verre nicht van Prins Harry

Daily Mail onderzocht de stambomen van de twee beroemdheden

De ex van Meghan Markle kan een nieuwe sappige twist toevoegen aan zijn comedy over een man die gedumpt wordt voor een prins. Meghan Markle en Prins Harry, die een relatie hebben, zijn verre familie van elkaar.

Zo veel verschillen
We weten wat je nu denkt. Harry is een prins én geboren in Engeland, terwijl Meghan uit Californië komt en (nog) geen royal is. Maar de Britse nieuwssite Daily Mail onderzocht de stambomen van de twee beroemdheden. En wat bleek: Meghan is een verre nicht van Harry. Hun familieband dateert terug van 1480, toen hun gezamenlijke voorouder werd geboren.

Voorouder
Het familielid in kwestie is de Engelsman Ralph Bowes, die vijftien generaties terug leefde (1480 – 1516). Hij was een hoge sheriff in County Durham en woonde in Streatlam Castle.

Naar Amerika
Zijn kleinzoon, Christopher Hussey, verhuisde in 1632 naar Amerika om Nantucket in Massachusetts te stichten. Meghan Markle stamt af van de Amerikaan en werd dertien generaties later geboren.

Royal nakomelingen
Een andere lijn van het nageslacht van Ralph Bowes ging verder met Sir George Bowes. Hij bleef in Engeland en was trouw aan de kroon. Een aantal generaties later werd Koningin Elizabeth geboren, als verre afstammeling van George Bowes. En weer iets later Prins Harry.

Suits
Minstens net zo choquerend: Meghan Markle stopt met de serie Suits. Ze geeft haar rol als Rachel Zane in de Amerikaanse advocatenserie op. Of ze haar acteercarrière inruilt voor het prinsessenleven, moeten we nog maar afwachten..

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten