Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn in verwachting. Op Instagramstories deelt de 22-jarige vlogger eerste beelden van de baby via een echo.

Monica Geuze deelt echo waarop de eerste beelden van haar baby te zien zijn

De vlogger maakte 28 december bekend dat ze zwanger is

Monica Geuze maakte 28 december bekend dat ze zwanger is. Zij en haar vriend Lars Veldwijk verwachten dit jaar hun eerste kind samen. Ze houdt haar volgens regelmatig up to date van de zwangerschapsvorderingen. Op haar Instagramstories deelt de vlogger beelden van de baby via een echo:
Instagram Monica Geuze
Jong moeder
Monica (22) en Lars (25) zijn een jaar samen. De bekende vlogger maakte eerder al meerdere keren duidelijk dat ze graag jong moeder wil worden. Lars heeft al een zoontje van twee jaar oud met zijn ex.

In verwachting & het geslacht!? 
Monica maakte op 31 december een vlog die volledig in het teken van haar zwangerschap staat. Ze maakt duidelijk dat het niet haar eigen keuze was om haar zwangerschap al bekend te maken:

“Ik neem deze video op omdat ik eigenlijk van plan was dat op een ander moment te doen. Helaas hoorden sites en tv-programma’s zoals Shownieuws via bronnen dat ik in verwachting zou zijn. Van de week zeiden ze dat ze het nieuws naar buiten gingen brengen.”

De vlogger vervolgt dat ze het nieuws liever zelf naar buiten wilde brengen, maar dat de media weinig sympathie opbrachten voor haar situatie. “Toen heb ik noodgedwongen een foto gepost op mijn Instagram waarin ik het zelf bekendmaakte,” aldus Monica. “Ik vind dat dus echt heel jammer. Een zwangerschap is echt iets van jezelf.”
Toekomst van vloggen
De 22-jarige vertelt ook over haar vlogplannen wanneer de baby geboren is: “Er is straks een kindje, dat ik niet dagelijks wil blootstellen aan de camera. Ik deel zelf alles wat ik doe, maar ik wil dat niet bepalen voor mijn kind.”

Het geslacht
Het geslacht van de baby houden Monica en Lars geheim tot de baby geboren is: “Heel vervelend, want ik wil eigenlijk in ‘hij’ of ‘zij’ praten, maar dat kan nog niet.” Wel laat ze weten dat de zwangerschap absoluut gepland was.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten