"Kijk, wat ik doe is, ik film mijn leven. Ik heb geen tastbaar talent, kan niet enorm goed zingen, of iets anders enorm goed. Ik leid mijn leven, leg dat vast, en daarom willen mensen dus met me op de foto. Hoezo dan? Ik kan niets meer of minder dan het gemiddelde buurmeisje," zegt Monica Geuze.

Monica Geuze geeft toe: "Ik kan niets meer of minder dan het gemiddelde buurmeisje"

In een interview met Glamour vertelt ze waarom ze dat vindt

© Marc de Groot

De 23-jarige Monica Geuze kan zich één van de bekendste vloggers van Nederland noemen. Maar met 926.000 volgers op Instagram is ze niet alleen meer bekend op YouTube. Inmiddels is ze uitgegroeid tot bekende Nederlander. Toch laat de mommy to be in Glamour's juli-nummer weten dat ze zichzelf talentloos vindt.

Spotlights
In de eerste jaren vond ze het leuk om in de spotlights te staan. "Het geeft je erkenning voor wat je doet.  Zo van: ik gooi mijn leven op internet, mensen volgen dat, durven me aan te spreken en willen ook nog ’ns op de foto. Da’s best bijzonder," zegt Monica in het juli-nummer van Glamour.

Niets meer of minder
Toch voelt het niet altijd fijn om zo bekend te zijn. "Nu is dat alweer een goede drie jaar zo en word ik er soms ongemakkelijk van. Dat vind ik ondankbaar om te zeggen. Ook dat ik het niet altijd leuk vind. Kijk, wat ik doe is… ik film mijn leven. Ik heb geen tastbaar talent, kan niet enorm goed zingen, of iets anders enorm goed. Ik leid gewoon mijn leven, leg dat vast, en daarom willen mensen dus met me op de foto. Hoezo dan? Ik kan niets meer of minder dan het gemiddelde buurmeisje. Als ik daarover nadenk…”

Cover Glamour
Monica staat momenteel op de cover van Glamour's 150e nummer, samen met model Isadee en zangeres Naaz. Binnenkort verwacht Monica haar eerste kindje, samen met haar liefde Lars Veldwijk. De voetballer van FC Groningen is al vader van zoon Mason, uit zijn relatie met Kelly Loef.

 

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten