Met een Instagramwaardige witte bloemenzee als tafeldecoratie en alles in zwart-wit thema, kan de babyshower door voor eentje van een ware Hollywoodster.

Monica Geuze wordt verrast met een Hollywoodwaardige babyshower

Vlog-vriendinnen kwamen zelfs overvliegen voor de knalfuif

Monica Geuze is zwanger, en niet zo'n beetje ook. Met het einde van haar zwangerschap in zicht, komen er, naast een dikke buik, ook andere kwaaltjes bij. De laatste loodjes wegen letterlijk en figuurlijk het zwaarst. Maar naast kwaaltjes, horen er ook genoeg leuke dingen bij een zwangerschap, waaronder een babyshower. En die van Monica is er eentje in de categorie 'Hollywoodwaardig'. 

Tot in de puntjes geregeld
De 23-jarige vlogger werd door een select gezelschap van haar beste vrienden verrast bij de Harbour Club in Amsterdam. Met een Instagramwaardige witte bloemenzee als tafeldecoratie en alles in zwart-wit thema, kan de shower door voor eentje van een ware Hollywoodster. Aanschouw, en probeer vooral niet jaloers te worden: 

Even overgevlogen
Beste vriendin Noor, a.k.a. Queen of Jetlags, was zelfs overgevlogen vanuit Cannes - waar ze was voor het filmfestival - om aanwezig te zijn bij de surpriseparty. Ook Kaj Gorgels was aanwezig, die wist alleen niet helemaal wat hij daar als man deed. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten