Het Britse koningshuis heeft zojuist bekend gemaakt dat Prins Harry (33) en Meghan Markle (36) verloofd zijn.

Net binnen: Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd

De trouwerij vindt deze lente plaats

© Getty Images

Het Britse koningshuis heeft zojuist bekend gemaakt dat Prins Harry (33) en Meghan Markle (36) verloofd zijn. Volgens Clarence House trouwen de twee komende lente. 

Verloving
De verloving vond eerder in november plaats en komt nu pas naar buiten. Harry en Meghan nemen samen intrek in Nottingham Cottage in Kensington Palace

Ontmoeting
De Britse prins en de Amerikaanse actrice hebben elkaar in mei 2016 ontmoet. In september is het koppel voor het eerst publiekelijk gefotografeerd, tijdens de Invictus Games in Toronto. Sindsdien zijn ze onder de Britten een gedroomd huwelijkspaar. Afgelopen week ging het bericht rond dat Meghan haar huis in Amerika heeft verlaten, om bij Harry in Engeland in te trekken. Naar verluidt heeft ze haar honden Bogart en Guy meegenomen.

Tweede huwelijk
Meghan stapte eerder in het huwelijksbootje met filmproducent Trevor Engelson (41). Ze scheidden in 2013, nadat ze twee jaar getrouwd waren.      

Suits actrice
Vorige maand werd bekend dat de 36-jarige actrice stopt met haar rol in de Amerikaanse rechtbankserie Suits. Daarin speelde ze vanaf 2011 de rol van Rachel Zane.

Rebel van de royals
De prins staat bekend om allerlei spraakmakende acties. Zo gaf hij in 2002 toe hasj te hebben gerookt en raakte hij twee jaar later in opspraak, toen hij in een Londense nachtclub een persfotograaf in elkaar sloeg.  Hij bood publiekelijk zijn verontschuldigingen aan. In 2005 haalde hij weer op een negatieve manier de tabloids, toen hij tijdens een gekostumeerd feest als nazi verscheen. Hij bood zijn excuus aan voor zijn "poor choice of costume". 

Leger
Harry en zijn militaire eenheid zijn sinds december 2007 actief in de oorlog tegen de Taliban in Afghanistan. Dit is op 28 februari 2008 bekendgemaakt. In 2015 werd bekend dat hij stopt bij het Britse leger.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten