In BN'erland gonst het al weken van de geruchten. Want Gordon is voor zijn nieuwe programma flink aan het daten geblazen om een potentiële nieuwe echtgenoot te vinden. Nu lijkt de kersverse echtgenoot van de BN'er per ongeluk te zijn gelekt.

Oeps! De kersverse echtgenoot van Gordon is gelekt

Dat was niet helemaal de bedoeling

In BN'erland gonst het al weken van de geruchten. Want Gordon is voor zijn nieuwe programma 'Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie' flink aan het daten geblazen om een potentiële nieuwe echtgenoot te vinden. Nu lijkt de kersverse echtgenoot van de BN'er per ongeluk te zijn gelekt.

Het lek
Het huwelijk van Gordon en zijn nieuwe hubby is al opgenomen, maar wordt binnenkort pas uitgezonden. Ook al is dit alles (in het diepste geheim) ver buiten het bereik van de (overige) media gegaan, maar door social media lijkt de nieuwe echtgenoot toch bekend te zijn gemaakt. 

Grenzeloos verliefd
Volgens insiders op social media heeft Gordon zijn hart (en ringvinger) verpacht aan Manuel Schiavi. De twee ontmoetten elkaar - na een selectie van de jury - op de eerste date in Rome. De knappe steward en psycholoog heeft zijn hart kennelijk voor zich weten te winnen. Dat terwijl Gordon in het programma mannen uit Noord-Nederland (en Limburg en Vlaanderen) besloot af te wijzen vanwege de verre afstand. Uiteindelijk is hij toch gezwicht voor zijn Italiaanse bruidegom. 

Dit nieuws wordt op Facebook door de zus van Gordon, Lijdia, bevestigd. Met een "wist ik twee weken geleden al". Of dit allemaal ook écht, écht waar is weten we niet. Maar hoe dan ook zijn we benieuwd naar de uitzending én het huwelijk.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten